timmerwoudvereecke.nl

“We zijn erg tevreden met de diensten van Timmerwoud Vereecke, de heren zijn op communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, ze zijn erg klantvriendelijk en hun planning klopt altijd. Ze komen hun woord na.”
Onze geschiedenis met Richard en Jeroen gaat ver terug. 14 jaar geleden heeft Jeroen in ons eerste huis een badkamermeubel, gangkast en inloopkast gemaakt. Het was voor ons de eerste keer dat we een “kast op maat” hebben laten maken en het beviel ons zo goed dat we sindsdien (ondertussen 2 keer verhuisd) elke keer weer Jeroen en Richard meubelstukken op maat hebben laten maken.
Richard en Jeroen gaan zeer georganiseerd te werk. Tijdens de eerste afspraak inventariseren ze de wensen. Ze zijn uiterst creatief en kunnen voor ieder ruimte een mooie maar ook functioneel meubelstuk neerzetten. Ze werken netjes en zeer nauwkeurig. Ze weten precies welk soort hout ze nodig hebben om aan de wensen van een klant te voldoen. De schetsen zijn al mooi, maar het resultaat overtreft alle verwachtingen. Richard en Jeroen zijn zeer getalenteerd en verstaan hun vak als geen ander en ook op momenten dat we ze de vrije hand gaven leverden ze uitstekend ambachtelijk werk.
Ondertussen zijn we grootafnemers. De heren hebben voor ons naast bovengenoemde kasten in ons eerste huis ook onder andere een volledige op maat gemaakte keuken geplaatst, ingebouwde zadelkasten met slot en een volledige kinderkamers gemaakt.
We zijn erg tevreden met de diensten van Timmerwoud Vereecke, de heren zijn op communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, ze zijn erg klantvriendelijk en hun planning klopt altijd. Ze komen hun woord na.