timmerwoudvereecke.nl

over ons
Timmerwoud Vereecke

Wij zijn Timmerwoud Vereecke, een samenwerking tussen Richard van der Woude en Jeroen Vereecke. Ons partnerschap begon in 2017 met de bouw van een bijenstal op een kinderboerderij in Rozenburg. Wat begon als een eenmalige samenwerking, groeide al snel uit tot een nauwe zakelijke relatie.

Met een gezamenlijke passie voor nauwkeurigheid en vakmanschap, hebben we ons gespecialiseerd in fijn timmerwerk. Onze samenwerking heeft geleid tot een duidelijke rolverdeling: Richard verzorgt het klantcontact en het ontwerpproces, terwijl Jeroen als meubelmaker onze creatieve visie tot leven brengt. Samen zoeken we altijd naar de beste oplossingen voor elk project.

Onze aanpak is gebaseerd op kwaliteit en aandacht voor detail. We nemen geen genoegen met standaardoplossingen en streven naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. In 2021 hebben we geïnvesteerd in een CNC-frees, waarmee we maatwerkmeubels en diverse andere producten zoals relatiegeschenken, lampjes en bijvoorbeeld snijplanken vervaardigen. Onze toekomstdroom omvat het creëren van eigen producten en meubels.

Realisatie van Tentoonstellingen

Naast ons werk als meubelmakers hebben we recent onze deskundigheid uitgebreid naar tentoonstellingsbouw voor musea. Hiervoor werken wij samen met Jelle Smit, een ervaren art handler en collectiebeheerder.

Dankzij Jelle’s museumervaring houden we rekening met veiligheid, bezoekersbeleving en de wensen van bruikleengevers. Met de constructieve perfectie van Richard als technisch tekenaar en werkvoorbereider en de esthetische realisatie van Jeroen bieden we een complete dienst voor de realisatie van tentoonstellingen.

Heeft u een tentoonstellingsproject waarvoor u onze expertise wilt benutten? Neem contact met ons op, en laten we kennismaken!

 

 Jeroen inc. maakte dit portret van ons in onze werkplaats

wat onze klanten
over ons zeggen

Radka

“We zijn erg tevreden met de diensten van Timmerwoud Vereecke, de heren zijn op communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, ze zijn erg klantvriendelijk en hun planning klopt altijd. Ze komen hun woord na.”

lees meer »

Familie Veth

“De heldere communicatie, het vakmanschap, de betrouwbaarheid en de samenwerking hebben we als prettig ervaren.
Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is goed.”

lees meer »

wat kunnen we voor je maken

Weet je al wat je door ons gemaakt wilt hebben? Of heb je een andere vraag. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.