timmerwoudvereecke.nl

Je wilt een meubel laten maken?


Vakmanschap & Hoogste kwaliteit

Een meubel met karakter, gemaakt van hoogwaardige producten en met aandacht.

Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken, relatiegeschenken, keukens, kasten, trappen, lampjes, snijplanken, gitaren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat klanten
over ons zeggen

Radka

“We zijn erg tevreden met de diensten van Timmerwoud Vereecke, de heren zijn op communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, ze zijn erg klantvriendelijk en hun planning klopt altijd. Ze komen hun woord na.”

lees meer »

Familie Veth

“De heldere communicatie, het vakmanschap, de betrouwbaarheid en de samenwerking hebben we als prettig ervaren.
Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is goed.”

lees meer »

HET proces

Voor ieder meubel dat we maken doorlopen we met onze klanten hetzelfde proces. Waarom? Heldere en afgebakende stappen zorgen voor een helder ontwerpproces en dus voor een goed eindproduct. Het zorgt dat jij als klant weet waar je aan toe bent. Zo weet je steeds waar we voor jou mee bezig zijn en wat je van ons mag verwachten. 

stap 1. schets

Je neemt contact met ons op en vraagt ons een offerte te maken. We gaan eerst samen met jou globaal verkennen wat je wilt. Waar komt het meubel te staan? Hoe ziet die ruimte eruit? Welke materialen zijn er al in die ruimte gebruikt? Heb je al afbeeldingen gevonden die je geïnspireerd hebben en als basis voor het ontwerp kunnen dienen?

Op basis van dit gesprek maken we een schets en een prijsindicatie. Om dat we nog geen definitief ontwerp hebben is deze prijsindicatie ook nog niet definitief. Wij garanderen wel dat je na het maken van het definitieve ontwerp nooit meer dan 115% van die indicatie betaald. Ben je akkoord met de indicatie dan hebben we een overeenkomst en gaan we het ontwerp detailleren en materialiseren.

stap 2. ontwerp

Wij weten wat je grofweg wat we voor je mogen maken. Jij weet grofweg wat dat gaat kosten.

Nu begint het echte werk. We gaan de schets die we maakten uitwerken tot een definitief ontwerp. Hiervoor rekenen we ook uren in onze prijsindicatie. De ontwerp- en materialisatie-fase neemt namelijk minimaal een halve dag in beslag.

In deze fase nemen we ieder detail mee en leggen het vast. Materialen, overgangen van materialen in het meubel, verbindingen in het meubel, meubelbeslag, aansluitingen en op omliggende wanden en vloer. 

We vragen stalen op of maken die en komen dan bij je langs om de het ontwerp door te nemen. We passen onze tekening naar aanleiding van dit gesprek aan. Dit is het definitieve ontwerp. We maken hiervoor een definitieve prijs en plannen je project in.

stap 3. bouw en oplevering
Previous
Next

En dan gaan we doen wat we het liefst doen. Maken. Jouw maatwerk meubel. 

Zodra we akkoord hebben voor het definitieve ontwerp en je opdracht globaal hebben ingepland bestellen we het materiaal. Zodra we starten met de bouw laten we je dat weten en geven je aan in welke week we je meubel komen plaatsen. Zodra je meubel af is laten we je defintief weten wanneer we je meubel komen plaatsen. 

Vindt je het leuk als we je op de hoogte houden? Tof! Laat het ons weten en we sturen je regelmatig updates met foto’s of kom eens langs in onze werkplaats

Greep uit
ons portfolio

Je eigen meubel laten maken?
Neem contact met ons op!